„Při prověrce domu jsme narazili na zraněného muže a ženu, kteří byli při vědomí, v jiné části pak na dvojici v bezvědomí, které policisté poskytovali první pomoc,“ řekl policista Pavel Šváb. Žena svým zraněním bohužel na místě podlehla. K otřesnému činu došlo v neděli. Podle informací CNN Prima News měl dvacetiletý mladík zabít svou přítelkyni a následně zaútočit i na její rodiče. 

Šetřením na místě činu vyšlo najevo, že mezi zraněnými je i agresor. Pod dohledem policistů byl transportován do nemocnice.

Kriminalisté muže obvinili z trojnásobné vraždy, částečně dokonané, částečně ve stadiu pokusu.

Útočil nožem

„Podařilo se zjistit, že jde o známého obětí, který postupně nožem zaútočil na dvě ženy a jednoho muže. Následně se pokusil spáchat sebevraždu,“ upřesnil policista Šváb.

Motiv jeho jednání je předmětem vyšetřování, zkoumat se bude i psychický stav  obviněného v době spáchání činu. Na muže uvalil soudce vazbu. Hrozí mu výjimečný trest.

Těžká zranění

U tragédie zasahovala záchranka. „Na místě zemřela ještě před naším příjezdem mladá žena, bohužel už jsme jí nemohli pomoci,“ řekla Blesk.cz mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Zdravotníci ošetřili tři pacienty, jejich zranění jsou těžká. „Tato zranění byla bodno-řezného charakteru. Po ošetření jsme dva muže a jednu ženu transportovali na urgentní příjmy obou brněnských fakultních nemocnic,“ uzavřela mluvčí záchranky.

VIDEO: Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu.

Video
Video se připravuje ...

Exkriminalista Doucha popsal práci vyšetřovatelů na místě činu. Jiří Marek

Fotogalerie
4 fotografie