Na léto se nejvíce hodí pohodlné, dobře padnoucí a funkční modely. Vyplatí se vsadit především na materiál, který by měl být ideálně přírodní, aby dobře sál pot, pokožku nijak nedráždil a příjemně se nosil. Ideální jsou například trička a tílka ze 100% bavlny. Vhodné je také volit světlejší barvy, ve kterých není takové horko a dají se v nich přečkat i ty největší vedra.

Autor: Bushman

Pohodlí i funkčnost pro muže

Propínací košile, bavlněné tričko a cargo kraťasy jsou pro muže v létě ideální, jak na cesty a cestování, tak i do města.

Muži mohou zvolit například tričko BUSHMAN PROVO STONE, kterému dominuje velký bílý potisk a tématem cestování a expedic. Vyrobeno je ze 100% bavlny, přírodního vlákna, které zajistí prodyšnost a savost. Tričko se zároveň příjemně nosí a dokonale se kombinuje s dalšími kousky oblečení.

Autor: Bushman

V letním šatníku by mužům neměla chybět ani propínací košile BUSHMAN PRETORIA, v béžové barvě s krátkým rukávem. Vyrobena je ze 100% bavln zaručující prodyšnost a zároveň je pohodlná a lehká na nošení. Hodí se zejména na cestování, při kterém oceníte funkčnost a budete také vypadat skvěle.

Zapomenout byste však během léta neměli ani na správné kraťasy, třeba BUSHMAN CRESTON, vyrobeny z přírodního vlákna, které se postará o savost, prodyšnost a pohodlnost. Kraťasům zároveň nechybí ani funkční detaily, které jim zároveň dodají pevnost a odolnost. Navíc díky charakteristické patině švů v nich bude každý muž vypadat stylově.

Autor: Bushman

Ženy stylově a sexy i během léta

Pokud si chtějí ženy užít léta, cestování a krásného počasí naplno, stačí jen málo. Třeba sáhnout po několika vhodných kouscích, kterými se vybaví a mohou si výt zároveň jisté, že se budou cítit dobře a vypadat skvěle. Kombinace tílka, propínací halenky a sukně budou tou nejlepší volbou.

Autor: Bushman

Základním kouskem letního ženského šatníku by mělo být tílko BUSHMAN DESHA. To je jednak v příjemné meruňkové barvě, takže je pro letní dny jak stvořené. Navíc 97% bavlny a 3% elastan zajistí jak pohodlné nošené, prodyšnost a savost, ale zároveň tílko skvěle drží tvar a lichotí ženské postavě. Nechybí mu ani stylový velký patinovaný potisk, široká ramínka a elegantní kulatý výstřih.

Autor: Bushman

Skvělou součástí šatníku je i lehká halenka BUSHMAN DANIA, která se hodí jak na cestování, tak do města. Její lehce vypasovaný střih lichotí prakticky jakékoli postavě a je i vhodným doplňkem k tílkům, například během chladnějších dní.

Autor: Bushman

Sukně je již tradiční součástí letního ženského šatníku, ale i tu je vhodné volit rozvážně. Skvělou volbou je například sukně BUSHMAN PIMA, která je vyrobena opět ze 100% bavlny a světlá béžová barva zaručí pohodlí a přečkání i těch největších veder. Její materiál je zároveň pevný a odolný a příjemně se nosí.

Užijte si léto na plno, cestuje, relaxujte a hlavně žijte!