Většina rodičů vydá finanční prostředky za kroužky a vzdělávání svých dětí. A jelikož tyto částky šplhají do tisícových částek, je dobré mít vytvořené finanční rezervy, které vám mohou pomoci pokrýt nečekaný finanční výdaj.

„Nejvhodnější částka takové rezervy by se měla rovnat penězům, které pokryjí výdaje vašeho domova minimálně na tři měsíce dopředu,“ říká Vladimír Weiss, finanční poradce Partners. Možná si teď říkáte si, že je to spousta peněz, ale představte si, že ze dne na den o své příjmy přijdete, ať už z důvodu ztráty zaměstnání či úrazu, ale složenky a další platby vám zůstanou na krku. Jak si v podobné situaci poradit?

Určitě souhlasíte s názorem, že nějaké ukryté peníze „pro strýčka příhodu“ by měl mít každý. Možná máte pocit, že nemáte z čeho dávat peníze stranou a už ani nevíte, na čem by se dalo ušetřit.

Když se chce, všechno jde!

Pokud potřebujete pomoci s tím, jak si nastřádat dostatek financí, či jak zhodnotit našetřené peníze, obraťte se na finanční poradce Partners. Tato největší nezávislá finančně poradenská společnost na trhu poskytuje objektivní a komplexní poradenství, které je vytvořeno klientovi přímo na míru a klienti za ně neplatí.

Více informací najdete na www.partners.cz