Funkce, která se nazývá Twisto Split,  umožní rozúčtovat nákup, benzín i večeři během pár vteřin. A navíc zaplatit online, bez hotovosti. Jediné, co je k jednoduchému rozúčtování nákladů zapotřebí, je zaplatit za všechny Twisto kartou.

K využití Twisto Split stačí vlastnit Twisto kartu a mít v mobilním telefonu aplikaci této české technologické firmy. Po platbě Twisto kartou půjde snadno rozdělit účet mezi jednotlivé lidi, jimž se posléze na e-mail automaticky odešlou platební instrukce a odkaz na platební bránu, který bude možné sdílet SMS zprávou nebo skrze Messenger či WhatsApp.

Splitování je možné i mezi “netwistaře”

V případě, že půjde o uživatele Twisto aplikace, částka se po jejich potvrzení automaticky stáhne z jejich měsíčního limitu. Oproti konkurenčním řešením tak Twisto dává možnost takto splitnout – v řeči generace mileniálů – účet i mezi „netwistaře“. Twisto se navíc zapomnětlivým kamarádům automaticky taktně připomene.

Díky Twisto účtu mohou uživatelé platit internetové nákupy na jedno kliknutí, složenky a faktury hradit jejich vyfocením v mobilní aplikaci a kdekoliv jinde využít k placení Twisto kartu nebo Apple Pay. Navíc s nejvýhodnějším kurzem pro platby v zahraničí. Všechny nákupy Twisto agreguje v přehledné mobilní aplikaci a zákazník je pohodlně uhradí najednou na konci měsíce. Více informací najdete na ​www.twisto.cz​.