AkčníCeny.cz denně sledují a aktualizují možnosti výhodných nákupů napříč Českou republikou. Každý den vám předloží tisíce neodolatelných nabídek, jak ze sortimentu potravin, tak drogerie, kosmetiky, hraček, elektroniky, nábytku a bytových doplňků, zahradních potřeb, textilu či sportovního vybavení.

AkčníCeny.cz prozkoumají letáky za vás a na slevy vás ihned upozorní

Můžete využívat jak náhledů na elektronické letáky, tak přehledů zlevněného zboží tříděného do tematických kategorií. Ihned tedy vidíte, kde je zrovna pivo v akci, mléko v akci, uzeniny v akci, brambory v akci, vejce v akci, dětské pleny v akci a podobně. Okamžitě zjistíte, které položky z vašeho nákupního seznamu jsou právě ve slevě, která z akčních nabídek na stejné zboží je nejlepší, zda je získání slevy něčím omezeno, na kterých pobočkách obchodu jsou slevy vyhlášené i jakou mají otevírací dobu.

Nemáte-li čas pořád procházet AkčníCeny.cz, nastavte si do svého internetového prohlížeče notifikace. Letáky oblíbených obchodů tak na vás „vyskočí“ vzápětí po zveřejnění a hned si je můžete prohlížet. Další komfortní službou je Strážce slev, který vám spolehlivě odešle na e-mail informace o slevách vybraných produktů. Uživatelé si nejčastěji nechávají hlídat ceny másla, mléka, piva, oleje a cukru, ale i kávy, dětských plen, praček nebo televizorů. Prodejci totiž běžně poskytují výrazné slevy i na kvalitní produkty z vyšších cenových kategorií, které se tak stávají mnohem dostupnějšími. Podívejte se třeba na příklady z aktuálního letáku Kaufland.

Zrušte papírové letáky a šetřete online

Online sledování veškerých možných slev vás už navždy zbaví únavného listování papírovými letáky, které se ve vaší poštovní schránce mohou, ale také nemusejí objevit. Navíc, dáte-li na schránku nápis „Prosím nevhazovat reklamní letáky“, chováte se ekologicky, neboť následná likvidace tun barevně potištěných papírů stojí celou společnost nemalé peníze.

Spočítejte si na AkčníCeny.cz, kolik financí může vaše domácnost ušetřit už při nejbližším nákupu!