První den na Sazka.cz byl pro hráčku ze Zlínského kraje opravdu vydařený. Na stránky původně přišla, aby se na nich zaregistrovala. Když ale jednoduchým procesem prošla, rozhodla se, že si ještě pro zábavu trochu zahraje.

V Rychlých kačkách se každou minutu hraje až o 2 miliony

Jako první jí pohled padl na novinku v nabídce Sazky. Jde o loterii Rychlé kačky, kde se každou minutu hraje o 2 miliony korun. Když po třech sázkách nepřišla výrazná výhra, koupila si ještě Sportku za sto korun a také si dvakrát vsadila jinou rychlou hru - Keno. 

Rychlé kačky ji ale stále lákaly, a tak se k nim nakonec vrátila a dobře udělala.  Roztomilé kačky se na herním plánu rozmístily na vsazená pole a s radostí oznámily výhru 400 tisíc korun, které již Sazka výherkyni poslala na bankovní účet.

Získejte 220 Kč za dokončenou registraci

Jak je vidět, majitelem nebo majitelkou stovek tisíc korun se můžete stát už za pár minut. Zahrajte si online třeba právě Rychlé kačky a možná potká podobný osud i vás. Rychlé kačky najdete na tomto odkazu. Rychlé kačky najdete na tomto odkazu

Chcete hrát online, ale ještě nemáte registraci na stránkách Sazky? Tak to je dobře! Registrace vám zabere skutečně jenom pár chvil, a když ji dokončíte, od společnosti Sazka dostanete 220 korun. Třeba na plný tiket Sportky nebo oblíbené online stírací losy.

Kdoví, třeba právě darovaný tiket od Sazky bude ten, který vám přinese miliony...

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!