Koupit si ojeté auto se stočeným tachometrem přitom znamená vyšší a neočekávané výdaje na jeho údržbu. Rozhodně je proto lepší nechat si vozidlo předem prověřit – a i když se jedná o standardně zpoplatněnou službu, teď si můžete nechat prověřit auto zdarma přes banku Cetelem, která nabízí i na financování ojetin výhodné úvěry se sazbami již od 6,9 % ročně a bez poplatků, s možností zdarma upravit výši úvěru do 14 dní.

Cetelem spolupracuje na prověřování ojetin právě se společností Cebia a zdarma nabízí možnost nechat si vybraný vůz prověřit pomocí služby Autotracer. K tomu, abyste si přes něj mohli nechat zkontrolovat historii vybraného auta, však nemusíte být jeho klientem. O prověření jedné ojetiny zdarma si může požádat kdokoli, v případě, že si vezmete úvěr na auto, můžete si však nechat zdarma prověřit až tři ojetiny. To se hodí v případě, že váháte mezi více vozy nebo u prvního nesedí informace, které vám prodejce řekl.   

Díky službě Autotracer zjistíte rovněž skutečný rok výroby vozidla, jeho servisní záznamy, výsledek kontroly odcizení a financování, záznamy o poškození a další z celkem až 17 položek. K prověření vozu je třeba znát jen jeho VIN kód. 

Příklad splácení úvěru 100 000 Kč: splatnost 24 měsíců, měsíční splátka úvěru 4 472 Kč, roční úroková sazba 6,88 %, RPSN 7,11, celková částka splatná klientem 107 328 Kč, pojištění schopnosti splácet v rozsahu SOUBOR STANDARD 3,99 % z měsíční splátky. Celková měsíční splátka včetně úhrady za pojištění 4 650 Kč. Touto reklamou nevzniká právní nárok na poskytnutí úvěru.

Příklad splácení úvěru 150 000 Kč: splatnost 48 měsíců, měsíční splátka úvěru 3654 Kč, roční úroková sazba 7,89 %, RPSN 8,18, celková částka splatná klientem 175 392 Kč, pojištění schopnosti splácet v rozsahu SOUBOR STANDARD 3,99 % z měsíční splátky. Celková měsíční splátka včetně úhrady za pojištění 3 799 Kč. Touto reklamou nevzniká právní nárok na poskytnutí úvěru. 

Osobní půjčka Cetelem:

Roční úroková sazba již od 6,9 %

Bez poplatků

Výše úvěru 20 000 Kč až 1 000 000 Kč

Volitelná délka splácení 6 až 120 měsíců

Možnost pojištění proti neschopnosti splácet, a to i z důvodu ztráty zaměstnání

Možnost nechat si zdarma prověřit svůj vybraný vůz v případě úvěru na koupi ojetého vozu

V případě úvěru na koupi nového či ojetého vozu zdarma Autokarta, díky níž lze ušetřit na palivu až 9600 Kč za rok 

Jednoduché vyřízení:

-on-line (www.cetelem.cz)

- telefonicky (volejte zdarma 800 900 322)

- nebo na pobočce