Peněžní bonusy se vám načítají na vaši věrnostní kartu. Takto ušetřené koruny lze pak využít na nákup jakéhokoliv zboží v hypermarketech a Baumarktech Globus, v restauracích Globus nebo za ně můžete načerpat pohonné hmoty u čerpacích stanic Globus.

Do věrnostního programu se zapojíte snadno. Bonus kartu získáte automaticky u pokladny při nákupu nad 1 500 Kč. Poté stačí vyplnit jednoduchý formulář, který dostanete spolu s kartou, nebo se můžete zaregistrovat online na www.globusbonus.cz. Pak už vám nic nebrání využívat výhody programu Globus Bonus.

A jak ušetříte peníze s Bonus kartou? Jednoduše. Každý týden najdete v hypermarketech i Baumarktech Globus přes 270 nejrozličnějších výrobků označených logem Globus Bonus. Výběr se pravidelně obměňuje, takže si vybere opravdu každý. Koupí takto označeného zboží získáte zpět minimálně 10 % z ceny daného výrobku a peněžní bonus se na vaši věrnostní kartu načte do 48 hodin od uskutečnění nákupu. Bonusy se sčítají a vy je pak můžete utratit za cokoliv. Věrnost Globusu se zkrátka vyplácí.