Chaoticky zaparkované auto, žena ležící na zádech, vyjevení chodci a v náručí muže čerstvě narozené dítě. Přesně tato fotografie se údajně objevila při náhledu ulice německého Wilmersdorfu ve službě Google Street View.

Celá situace porodu ze Street View.
Autor: google

Vypadá to zajímavě, ale dle všech dostupných informací se jedná pouze o vtípek a podvrh. Spekuluje se i o tom, že tento „street view“ je pouze velice dobře provedená fotomontáž. Popřípadě skupina vtipálků sehrála před autem Googlu povedenou scénku.

Nebylo by to poprvé, kdy si obyčejní lidé z Googlu vystřelili. Na internetu například kolují skutečné záběry z Norska. Dva kamarádi se dohmátli, kdy a kde bude fotografující auto projíždět, převlékli se do potápěčského a čekali. Při průjezdu na auto vystartovali a pronásledovali ho. Fotografie ulice jsou již bohužel nahrazeny jinými, ale mnoho uživatelů si stačilo vtipné snímky uložit.

Fotogalerie
11 fotografií

Ne vždy jsou Street View fotografie k zasmání. V Brazílii se na ulicích objevily na čas dokonce i mrtvá těla. Naopak hitem se stala pěkná poprsí kolemjdoucích slečen. V Německu vyvolaly obrovskou diskuzi například snímky nahého muže v kufru auta.

V Německu se Street View rozjelo před necelým měsícem. Služba není příliš populární, protože na internetu se pak objevují fotografie zachycující soukromí obyčejných lidí. Proto jsou na požádání domy rozmazány.