Půvabná herečka Bel Powleyová (31), kterou proslavil seriál Světlo naděje, a herec Douglas Booth, známý z jedné z posledních filmových adaptací Romea a Julie, sci-fi Jupiter vychází či snímku Hnüs, co mapuje kariéru kapely Mötley Crüe, jsou svoji. Pár se poznal v roce 2016 při natáčení životopisného dramatu Mary Shelleyová (kde mimochodem jejich postavy měly milostné pletky). V červenci 2021 se zasnoubil a během poslední říjnové soboty uspořádal veselku.

„28. 10. 2023. Den, kdy jsme se s Douglasem vzali, během nejmilovanějšího obřadu plného lásky, před všemi našimi oblíbenými lidmi na této zemi,“ popsala anglická herečka snímky ze svého velkého dne. „Neexistují žádná slova, kterými bych popsala, jak šťastná se cítím. Miluji tě, Douglasi,“ vzkázala svému novomanželovi skrze sociální sítě.

Romantickým vyznáním nešetřil ani Booth. Ten osmadvacátý říjen popsal jako „den, kdy si vzal lásku svého života“. „Bel, netušil jsem, že je možné milovat tebe, naši rodinu a přátele ještě více! Jaký nádherný den plný smíchu, lásky a slz. Děkuji všem, díky nimž byl tak výjimečný,“ uvedl na internetu a připojil řadu nádherných fotek ze své veselky.

Tu si prý tento hollywoodský pár sám naplánoval za pouhých 6 měsíců. Herečka si nechala ušít šaty značkou Miu Miu na míru – s živůtkem a sukní zdobenou krystaly a květinami z roganzy. „Nikdy jsem se necítila tak krásná a tak úplně sama sebou jako ve svých svatebních šatech!“ dušovala se a dodala, že „neuvěřitelný“ proces jejich návrhu bylo něco, na co „nikdy nezapomene“. Její novomanžel měl na sobě tmavě modrý oblek a olivově zelenou kravatu. 

Hvězdný pár byl ihned poté zavalen množstvím vřelých blahopřání. Belina kolegyně ze seriálu The Morning Show Reese Witherspoonová (47) jí například napsala: „Bel!!!! Jsem tak šťastná za tebe a Douga!“ Herec Liev Schreiber (56) také nešetřil svým nadšením: „Gratulujeme!!!! Oběma posílám spoustu lásky!“ A herečka Elizabeth Feldsteinová (30), která se v červnu provdala za producentku Bonnie-Chance Robertsovou (31), jásala: „Nádhera! Mazel Tov!“
Fotogalerie
40 fotografií