Po 14 měsících léčby se chlubil Marcel Nemec na sociální síti, kde často a detailně informuje o svém zdravotním stavu, že rakovina ustoupila a nemá v těle žádný nález. To bylo v březnu. Už koncem května však přiznal, že radost byla předčasná... Rakovina napadla navíc další orgány. Lékaři sice populárnímu herci ve snaze zabránit šíření nemoci vyoperovali slepé střevo a části tlustého a tenkého střeva, ani to však nepomohlo. Nemoc totiž udeřila ještě agresivněji.

Herec, známý například z dramat Nedodržený slibAmnestie nebo seriálu Kávomat – Miestny úrad Hodrušany, nyní podstupuje další chemoterapie. „Objevil se nový vetřeleček, na játrech. Potvorák jeden. Koncem června jdu na další operaci, tak se má na co těšit. Hezky ho vyřízneme,“ plánoval si. Zdravotní pojišťovna mu sice léčbu neproplácí, to on však nemusí řešit - našel si prý štědrého sponzora, co mu hradí většinu nákladů. O jednu starost má tak méně.

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka: V prsu si nahmatala bulku! Markéta Reinischová

Před pár dny ale skončil v nemocnici znovu - ačkoliv si zprvu vůbec nemyslel, že jeho problémy souvisí s rakovinou. Původně to vypadalo, že má pouze problém se žlučníkovými kameny. Realita však byla jiná a mnohem horší... „Dozvěděl jsem se, že můj vetřelec, který mi před časem narostl, se zvětšil. A já to i cítím, že tam je něco něco většího...“ přiznal pro slovenský deník Topky.sk. Zároveň připustil, že musí užívat kapky proti bolesti. Přesto však neklesá na mysli.

„Téměř v jeden den jsem se dozvěděl dvě zprávy. Jednu jakoby velmi negativní a jednu velmi pozitivní, čili se to vyrovnalo. Výsledek je, že jsem šťastný a že jsem naprosto v pohodě. Myslím si, že právě ta dobrá zpráva pomůže tomu, aby ta druhá zpráva nebyla už tak špatná,“ konstatoval pozitivně s tím, že se ona dobrá zpráva týká jeho pracovního života. Díky svému zaměstnání tak nemá alespoň moc času stýskat si nad svým zdravím...
Fotogalerie
56 fotografií