Marcel Nemec počátkem března po roce a třech měsících, co je onkologickým pacientem, slavnostně oznámil, že jeho rakovina „spinká“. Po operacích i chemoterapiích se herec, známý například z dramat Nedodržený slibAmnestie nebo seriálu Kávomat – Miestny úrad Hodrušany, radoval ze zázraku. To, že jeho nemoc ustoupila, má jistě na vině jak náročná léčba, tak i pozitivní přístup k životu. Po celou dobu neztrácel naději a úsměv.

Nyní se nicméně musí k úsměvu pořádně nutit, jelikož jej čekalo velice nepříjemné zklamání. Od své lékařky se totiž dozvěděl, jak pojišťovna zareagovala na jeho opětovnou žádost o proplácení léčby, kterou si dosud hradil z vlastní kapsy a která jeho život prodloužila o 8 měsíců. „Pojišťovna řekla, že NE, protože existuje alternativní lék,“ podělil se Nemec o zarážející novinku na sociální síti - a nikterak neskrýval své rozčarování.

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka: V prsu si nahmatala bulku! Markéta Reinischová

„Já se ptám, proč mám být pokusné zvíře a testovat, jestli na mě zabere jiný lék, když ten, co beru, zabral?“ nechápal známý sympaťák, jenž se snad poprvé od doby, co se potýká s vážnou chorobou, rozzlobil. A má pravdu - je smutné, že kromě boje se zákeřnou nemocí, co jej nepochybně stojí hodně sil fyzických i psychických, musí ještě svádět bitvy i se zdravotní pojišťovnou...

Fotogalerie
80 fotografií