Když se slovenský herec Marcel Nemec, známý například z drama Nedodržený slibAmnestie nebo seriálu Kávomat – Miestny úrad Hodrušany, dozvěděl, že má rakovinu, vyhlídky nezněly příliš pozitivně. Lékařka mu údajně natvrdo oznámila, že s jeho diagnózou má výhled na pouhých 12 až 36 měsíců. Od té doby podstoupil několik operací a chemoterapie, a i když to v jistých momentech nevypadalo zrovna růžově, nyní se možná karta přece jenom otočila!

Po dlouhých měsících boje se zákeřnou chorobou se totiž situace, a především jeho zdravotní stav, výrazně zlepšil. „Moji milí, před pár dny jsem se dozvěděl zprávu svého života, kterou dosud zpracovávám! Po čtrnácti měsících léčby se síla mé rakovinky změnila z čísla 10 na číslo 0 a moji vetřelci zmizeli! Stal se zázrak, “ informoval své příznivce nadšený umělec na sociální síti, kde se s nimi jinak dělil o každodenní radosti i strasti.

Video
Video se připravuje ...

Vyděšená manželka gastrošílence Lukáše Hejlíka: V prsu si nahmatala bulku! Markéta Reinischová

„Nyní moje rakovinka krásně sladce spinká! Tak ji nebudu rušit,“ libuje si šťastně Nemec. „Věřte mi, moji milí, že ten nový čas, který jsem dostal (nejkrásnějším) darem ve (svém životě), VYUŽIJI NEJLÉPE, JAK UMÍM! Děkuji za podporu a energii, kterou jsem od vás obdržel a stále dostávám, a že jste součástí tohoto zázraku!“ dodal. Právě jeho neutuchající pozitivní přístup měl jistě velký podíl na jeho uzdravení.

„Je důležité (nejen) správně se nastavit, ale i (a to zejména) VYTRVAT! A to by bez vaší podpory bylo mnohem náročnější. Mějte krásný život,“ vzkázal svým věrným fanouškům, kteří ho kromě instagramu aktivně sledují i třeba na platformě TikTok, Marcel. Tam se musel potýkat i s takzvanými trolly, kteří mu přáli jenom to nejhorší. On však dokázal jejich negativitu přetavit v legraci, což je záviděníhodné nejenom u nemocného, ale i u zdravého člověka.

Fotogalerie
92 fotografií