Mladičká hudební megahvězda Billie Eilish se po dlouhé době na veřejnosti ukázala s novým mužem. Se zpěvákem Jessem Rutherfordem si v pátek v Los Angeles vyrazila do strašidelného domu. Doprovodilo je sice ještě několik přátel, dvojice se ale držela za ruce a měla se k sobě, jako by tvořili pár. Po boku Rutherforda se navíc Billie ukazuje už minimálně od srpna.

Fanoušky dráždí věkový rozdíl

Ačkoli si Billie novou lásku zjevně užívá, někteří fanoušci s ní radost nesdílí. Na Twitteru se totiž přes víkend strhla doslova lavina – jedenáctiletý věkový rozdíl mezi dvacetiletou zpěvačkou a jejím jednatřicetiletým milým se totiž řadě lidí zdá „predátorský“ a nevhodný. Lidé po třicítce jsou podle nich mentálně mnohem vyzrálejší a s někým, komu je pouhých 20, tak mohou snadno manipulovat. 

Billie a Jessie se znají už řadu let. Potkat se měli například na halloweenské party v roce 2017, kdy bylo zpěvačce pouhých 15 let, zatímco Rutherford už byl dospělý.

Je na starší?

Není to přitom poprvé, co Billie šokovala fanoušky věkovým rozdílem mezi ní a jejím partnerem. Když jí bylo 16 let, chodila s hudebníkem Brandonem Quentionem Adamsem, kterému v té době bylo už 22. Naposledy byla zpěvačka spojována s hercem Matthewem Tylerem Vorcem, kterému je rovněž 31 let. Zajíčci u autorky hitu Bad Guy zjevně nepochodí!

Video
Video se připravuje ...

Billie Eilish v Praze, 20. srpna 2019 Kateřina Harakalová

Fotogalerie
217 fotografií