Milovnice šedesátek Lana Del Rey sice loni vydala hned dvě studiová alba (Chemtrails over the Country Club a Blue Banisters), na veřejnosti se ale objevuje už spíš výjimečně. 

Zpěvačka, která otevřeně přiznává svůj boj s alkoholismem, byla teď spatřena na nákupech v obchodě L'agence v Hollywoodu v doprovodu kamarádky. A nutno podotknout, že od dob své největší slávy se dost změnila! 

Lana značně přibrala a svou typickou retro image pověsila na hřebík. Se sympatickou brunetkou si vyšla jen tak v džínách, bílém tričku a košili s ležérním drdolem a žabkách na nohou. Slavnou zpěvačku bychom tak v ní na první pohled možná ani nepoznali... Nutno však podotknout, že navzdory outfitu "holky od vedle" to zpěvačce pořád sluší. 

Lana Del Rey, vlastním jménem Elizabeth Woolridge Grantová, má na svém kontě hitovky jako Summertime Sadness nebo Young and Beautiful. Zpěvačka a skladatelka se zhlédla v americké popkultuře 50. a 60. let. Tomu přizpůsobila kromě muziky i své outfity, účesy či líčení. Mezi její velké obdivovatelky patří například mladičká megahvězda Billie Eilish (20). 

VIDEO: Výzva 100 dní: Po šesti týdnech bez alkoholu a po covidu dvě kila dole a znova od začátku

Video
Video se připravuje ...

Výzva 100 dní: Po šesti týdnech bez alkoholu a po covidu dvě kila dole a znova od začátku archiv

Fotogalerie
70 fotografií