Ivana Marie Trumpová, rozená Zelníčková, světoznámá česko-americká podnikatelka, lyžařka a modelka, náhle zesnula – a pro všechny je to obrovský šok. Koneckonců jí bylo teprve něco přes sedmdesát a měla velké plány do budoucna. Bohužel už na ně nedojde. Její mrtvé tělo našel jeden z jejích zaměstnanců ležet pod schody v jejím newyorském bytě na Manhattanu již bez známek života. Bylo okolo jedné odpoledne, Ivana se chystala ke kadeřníkovi.

Údajně se jí stala osudnou zástava srdce, což ostatně i nepřímo potvrdili sami záchranáři. Média již také zveřejnila video, ve kterém je vidět, jak u domu ex-manželky bývalého prezidenta Donalda Trumpa stojí pohřební vůz a zřízenci do něj nakládají černý pytel. Znamená to, že její tělo bylo zřejmě odvezeno do nemocniční márnice, kde pitva určí přesnou příčinu smrti. Stále je totiž možné, že se třeba fatálně zranila při pádu ze schodů, cizí zavinění však bylo vyloučeno.

Video
Video se připravuje ...

Tělo Ivany Trumpové (†73) už odvezli: Manévry s černým pohřebákem! Reuters

Ivanu Trumpovou bude nyní oplakávat nejenom slavný exmanžel, ale i tři děti, které s ním měla, a 10 vnoučat, z nichž se mohla radovat. Kromě nich ji přežila i maminka Marie Zelníčková, která v září oslaví 96. narozeniny a dodnes žije ve Zlíně, odkud její dcera, vždy okouzlující plavovlasá dáma známá svými načesanými vlasy, výrazným líčením i širokým úsměvem pocházela.

Fotogalerie
63 fotografií