Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Báječná, krásná a úžasná! První slova Trumpa po smrti exmanželky Ivany (†73)

Autor: ljš - 
14. července 2022
23:13

Byli manželé dlouhých 15 let a vychovali spolu tři děti. Bývalý americký prezident Donald Trump (76) vyjádřil na své sociální síti hlubokou lítost nad smrtí své exmanželky Ivany (†73) a vzdal jí hold dojemným komentářem.

"S velkým zármutkem oznamuji všem, kteří ji milovali, a těch je mnoho, že Ivana Trumpová zemřela u sebe doma v New Yorku," napsal Trump na své sociální síti Truth Social, kterou založil poté, co mu byl zablokován jeho twitterový účet.

"Byla to báječná, krásná a úžasná žena, která vedla skvělý a inspirativní život. Její pýchou a radostí byly její tři děti, Donald junior, Ivanka a Eric. Byla na ně tak pyšná, stejně jako jsme my všichni byli pyšní na ni. Odpočívej v pokoji, Ivano!" vzkázal své bývalé ženě do nebe.

Prohlášení vydaly také jejich společné děti. "S hlubokým zármutkem oznamujeme, že zemřela naše milovaná matka Ivana Trumpová. Naše matka byla neuvěřitelná žena - síla v podnikání, sportovkyně světové úrovně, zářivá kráska a starostlivá matka a přítelkyně," uvedli. Připomněli také, že Trumpová utekla před komunismem, přijala USA a učila své děti "odvaze a houževnatosti, soucitu a odhodlání".

Video  Donald Trump opouští Bílý dům  - Reuters
Video se připravuje ...

tulip ( 15. července 2022 01:10 )

R.I.P. Paní Ivano.Odpočívejte v pokoji...Váš věk nebyl ještě tak vysoký,škoda.

Zobrazit celou diskusi