Ivaně Trumpové se, podle informací ABC News, stala osudnou zástava srdce, kterou podle zatím dostupných informací utrpěla ve svém manhattanském bytě, nepřímo to potvrdili záchranáři. Její poslední láskou i manželem byl Ital Rossano Rubicondi, který ač trpěl rakovinou, stala se mu osudnou nehoda v koupelně.

„Jsem zdrcena,“ uvedla tehdy Trumpová a potvrdili to i Rossanovi rodiče. „Zavolala nám, nejen aby nám vyjádřila svou bolest, ale teď také říká, že nám pošle půlku jeho popela. Zeptala se nás, zda si část může nechat, a tak jsme jí hned řekli, že ano,“ odhalili rodiče zesnulého modela v rozhovoru pro Pomeriggio 5.

Rossano a Ivana spolu šest let chodili, než se v roce 2008 vzali. Jemu tehdy bylo 36, jí 59 let. Jejich manželství ale trvalo pouhý rok. Poté se ovšem začali vídat opět, až v roce 2019 Ivana oznámila, že se definitivně rozešli. "Ten vztah se vyčerpal," komentovala to Trumpová s tím, že ona tráví většinu času v New Yorku, na Miami a v Saint Tropez, a on v Itálii, kde má práci. 

Video
Video se připravuje ...

Ivana Trump: Úspěchy a skandály jejího života Videohub

Nakonec se spolu ale vídali až do smrti, několikrát spolu byli vyfotografováni a byla to právě Ivana, která se starala o jeho pohřeb. A stalo se tak i přesto, že podle všeho byl Rubicondi stále ženatý s Milou Vimovou, kterou pojal za manželku v roce 2011. V době jeho úmrtí italský tisk informoval o tom, že se nikdy nerozvedli. To jednoznačně vypovídá o tom, že z povrchního vztahu mezi nimi vzniklo opravdu pevné a hluboké pouto.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Ivana Trumpová (†73): Tady se jí zastavilo srdce! Reuters

Fotogalerie
41 fotografií