Jacob Batalon jde ve stopách komiksových hrdinů a pracuje na své kondici! Hvězda snímku Spider-Man: Bez domova ve svém nejnovějším rozhovoru podrobně popsala, jak se jí podařilo zhubnout neskutečných 112 liber, což je necelých 51 kilogramů. „Měl jsem pocit, že jsem nedokázal ani chodit po schodech, aniž bych se nezadýchal. A i když jsem nedělal nic fyzického, zjistil jsem, že jsem v práci ospalý. To kvůli všemu tomu tučnému jídlu, které jsem jedl,“ svěřil se podle PageSix časopisu Men’s Health.

„Jednoho dne jsem se tak trochu viděl bez košile a bylo to prostě směšné,“ pokračoval. „Nemohl jsem uvěřit, že jsem se nechal dostat tak daleko. Ale tím to všechno tak nějak začalo.“ Poté, co si koncem roku 2019 uvědomil, jak nezdravě žil, začal nový rok 2020 tím, že si najal osobního trenéra. Ten mu naordinoval vyčerpávající devadesátiminutové cvičení, v němž Jacob kombinuje silové tréninky s půlhodinou kardiocvičení, a to šest dní v týdnu.

VIDEO: Trailer na film Spider-Man: Bez domova? Takhle reagovali herci!

Video
Video se připravuje ...

Trailer na film Spider-Man: Bez domova? Takhle reagovali herci! Falcon

Na své fyzičce tedy zapracoval během koronavirové pandemie, jeho proměna tak byla na premiéře nejnovějšího filmu skutečně působivá. Z mladého muže, který svým tvarem pomalu, ale jistě začínal připomínat kouli, je dnes kus chlapa, jenž se rozhodně nemusí stydět svléknout před svou partnerkou. Ta jej prý mimochodem inspirovala k přechodu na rostlinnou stravu, což se nepochybně také projevilo na jeho postavě. Jako veganovi (nebo vegetariánovi, prý osciluje někde mezi těmito druhy stravování) mu rozhodně jo-jo efekt nehrozí! 

Fotogalerie
37 fotografií