Kelly Rohrbachová, herečka, kterou si jistě ihned vybavíte ve filmové adaptaci Pobřežní hlídky, kde si po boku Dwaynea Johnsona (49) a Zaca Efrona (34) zahrála jednu ze záchranářek, a rovněž i modelka známá z plavkových vydání magazínu Sports Illustrated, teď prožívá to nejkrásnější období v životě každé ženy. Bývalá partnerka Oscarem oceněného herce Leonarda DiCapria je totiž v osmém měsíci těhotenství. Otcem dítěte je její manžel Steuart Walton (40), jemuž krásná blondýnka řekla své „ano“ v červnu 2019.

Někdo by ale mohl namítnout, že v hollywoodské hvězdě měla Kelly výhodnou partii, jenže to je v tomto případě omyl. I když konto DiCapria, jehož kořeny sahají do Evropy (otec byl napůl Ital a napůl Němec, maminka měla ruské předky), nebude zrovna zanedbatelné, pořád je to nic oproti Waltonovi, jenž je dědicem obchodního impéria Walmart. Jeho hodnota se odhaduje na 238 miliard dolarů, tedy 5,3 bilionů korun. Finančně si tedy Kelly rozhodně nepohoršila… Ba právě naopak!

VIDEO: Trailer ke snímku Pobřežní hlídka z roku 2017

Video
Video se připravuje ...

Trailer ke snímku Pobřežní hlídka z roku 2017 youtube.com_Movieclips Trailers

Žádné fotky bříška, ve kterém roste nový život, ale na jejím oficiálním profilu na sociálních sítích nehledejte. Půvabná světlovláska totiž patří mezi celebrity, co si své soukromí přísně střeží. Poslední její příspěvek na instagramu, který sleduje na 5,6 milionů jejích fanoušků, je z roku 2018. Na facebooku byla aktivní zase do září 2016. Její život se zřejmě přesunul více do reality nežli do virtuálního prostoru. A nejinak tomu jistě bude i poté, co porodí dítko muži, jenž měl to štěstí a narodil se do rodiny vlastníků světoznámé obchodní sítě.

Fotogalerie
101 fotografií