Šestadvacetiletá kráska Ivy z bohaté rodiny Gettyových už je vdanou paní. Svého milého, fotografa Tobyho Engela, si vzala o víkendu na sanfranciské radnici. A veselka to byla skutečně nádherná. 

Oslavy trvaly řadu dní. Ve čtvrtek byla pro svatebčany v Paláci výtvarných umění nachystaná párty ve stylu „britské invaze“ v hudebním průmyslu ve druhé polovině šedesátých let, na které DJoval někdejší spolupracovník Amy Winehouseové (†27) Mark Ronson (46). 

Ivy v průběhu čtvrtečního večera vystřídala hned troje speciálně navržené šaty z dílen Emanuela Ungara, Emilia Pucciho a Normana Norella. O dalším outfitu pak tvrdila, že pochází ještě ze šatníku její babičky. V pátek následoval piknik, na který oblékla róbu od Alexandera McQueena, a večer pak cvičná večeře. 

Nakonec v sobotu 6. listopadu vstoupila dvojice konečně do manželství. Gettyová si na obřad oblékla úchvatné šaty módního domu Galliano pokryté střípky zrcadel, které doplnila dlouhým krajkovým závojem a extravagantní čelenkou. Sliby si novomanželé vyměnili v historické budově radnice Beaux-Arts City Hall. Dvojici oddávala předsedkyně Sněmovny reprezentantů USA Nancy Pelosiová. 

Mezi svatebčany nechyběly celebrity světového formátu. Jednou z družiček byla například blízká přítelkyně Gettyové, herečka Anya Taylor-Joyová (25). Tu v posledních letech proslavil film Rozpolcený nebo seriál Dámský gambit. 

Posvatební oslavy probíhaly v domově nevěsty na panství rodiny Gettyových. Ivy během nich vystřídala další extravagantní outfity. Na hosty čekali tanečníci Peña Pachamama a záplava vynikajícího jídla i pití. 

VIDEO: Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni Kisa Císařová

Fotogalerie
96 fotografií