Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dědice ropného impéria našli mrtvého: Od pasu dolů byl nahý, měl děsivé zranění!

Autor: shp - 
1. dubna 2015
21:49

Měl tolik peněz, že nevěděl co s nimi! Přesto mu ke štěstí chybělo mnoho. Poslední týdny se cítil pod psa, a nedávno si dokonce zažádal o soudní zákaz přiblížení ke své expřítelkyni. Andrew Getty (†47), dědic ropného impéria J. Paula Gettyho (†52), byl nalezen ve svém domě v Los Angeles mrtvý. Od pasu dolů byl nahý a v análu měl vážné krvácivé zranění.

Smrt Andrewa Gettyho je stále zahalena mnoha tajemstvími. Podle policie, která je v raném stádiu vyšetřování, však šlo nejspíš o nehodu. Podle nejnovějších informací nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o trestný čin.

A to i přesto, že policie nejdřív zadržela Gettyho expřítelkyni na místě činu. To ona totiž zavolala policii a záchranku. Strážci zákona však podle Daily Mailu rychle vyloučili, že by měla vražedné úmysly.

Není však jasné, zda již byla propuštěna. Podle zdroje TMZ utrpěl Getty vážné zranění v oblasti konečníku, které bylo způsobeno tupým předmětem. Dědice ropného impéria v poslední době sužovaly deprese.

Dosavadní informace, které máme k dispozici, poukazují na to, že se v posledních měsících necítil dobře, a dokonce měl na zítra naplánovanou schůzku u osobního lékaře,“ řekl webu CBS Los Angeles zástupce koronera Ed Winter.

Andrew Getty byl vnuk J. Paula Gettyho, uznávaného ropného magnáta. Gettyovi jsou 54. nejbohatší rodina ve Spojených státech. Jejich jmění je odhadováno na 127,5 miliardy korun. Ani všechny peníze světa však nepřináší štěstí.

obluda.pb ( 2. dubna 2015 01:09 )

Tak to s ním někdo pořádně Vimr dal gól

Zobrazit celou diskusi