Během natáčení westernu Rust v Novém Mexiku došlo před několika hodinami k tragédii, při které zemřela hlavní kameramanka Halyna Hutchinsová, a režisér snímku Joel Souza byl postřelen. 

K neštěstí došlo během scény, kdy měl herec Alec Baldwin (63) na place střílet z pistole. Bohužel došlo k nehodě a Baldwin postřelil dva členy týmu. Kameramanka i režisér byli převezeni do nemocnice, kde mladá žena později zemřela. Režisér už je ale podle zpráv kolegů doma a bude v pořádku. 

Do médií se dostaly informace o tom, že ve zbrani, ze které Baldwin střílel, byly z neznámého důvodu ostré náboje místo slepých, a že Souza měl být na jednotce intenzivní péče. To druhé ale nyní bylo vyvráceno.

 

„Ahoj Shannon, ta vyjádření jsou nesprávná. Náš režisér Joel Souza je doma z nemocnice. Neodebírám Daily Beast, takže pokud tohle tvrdí, nemají pravdu. Opravila bys je, prosím?“ vyvrátila zprávy na twitteru herečka Frances Fisherová, když se obrátila na autorku Shannon Wattsovou. 

Fisherová pak na sítích zavzpomínala i na zesnulou kameramanku Halynu. „Odpočívej v ráji, drahá Halyno - strašně ráda jsem tě sledovala při práci: Tvé intenzivní soustředění a živé velení celé místnosti,“ vypočítávala, co na kameramance měla ráda.

„Chtěla jsem po tobě, aby sis stoupla vedle mě na naší společné fotce, protože jsem chtěla, abys byla vepředu a uprostřed, abys byla vidět, protože je tak málo žen v pozici hlavního kameramana. V písni Unforgiven je verš, který možná někdy budu mít odvahu sem dát. Pěkně to všechno shrnuje. Mezitím se budu modlit za tvou rodinu a všechny, kteří tě milovali a kterým chybíš,“ loučila se s kolegyní dojemně Fisherová. 

VIDEO: Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video
Video se připravuje ...

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu! reuters

Fotogalerie
64 fotografií