„Víkendové vibes s mým kokosem,“ napsala JLo na instagram k fotce, kde je zachycena právě s třináctiletou Emme, kterou má s bývalým mužem Marcem Anthonym (52). Zřejmě dceři tak přezdívá a jako každá maminka si asi nechce připustit, že její malá holčička už pomalu roste a dospívá.

Zdá se, že vztah mají ale dámy krásný. „Máma je prostě úžasná. Je to velmi silná osobnost, tak silná, že nevím, jak to popsat. Mohla bych o ní říct spoustu krásných věcí a slova nestačí na to, abych vyjádřila, jak moc mě inspiruje a jak moc ji mám ráda,“ uvedla brunetka Emme v rozhovoru pro magazín Hello.

Jak už si ostatně všímají lidé v komentářích, mladá slečna se začíná své mamince podobat a už teď je jasné, že rovněž vyroste do krásy. Na modeling ale, tak jako dcery jiných slavných matek – například dcera Heidi Klumové (48), nemyslí. Baví ji ale zpěv, a tak by možná do budoucna mohla přece jen vyšlápnout v máminých šlépějích a hudbě se věnovat profesionálně. 

Ovšem Lopezová má dojem, že má na to Emme ještě času dost a teď by si měla především užívat dětství. „Nenechávám ji, aby se pouštěla do čehokoliv velkého. První velké veřejné vystoupení měla se mnou, byla pod mým dohledem, a kdyby došlo na nejhorší, tak byla i pod mou ochranou. Učím ji, že není dobré skočit do neznáma a je lepší postupovat po krůčkách,“ odhalila Jennifer v pořadu Today with Hoda & Jenna. Sama uznala, že možná dcerku brání až moc, ale nemůže si pomoct. Jako každá máma by zkrátka udělala pro své ratolesti první poslední...

VIDEO: Sexy videoklip Jennifer Lopezové

Video
Video se připravuje ...

Sexy videoklip Jennifer Lopezové youtube

Fotogalerie
59 fotografií