Dva roky randila zpěvačka Ariana Grande s rapperem Macem Millerem (†26). Ten byl před třemi měsíci nalezen mrtvý. Důvodem bylo předávkování. Mediálně propíraný byl i její osmiměsíční vztah s dalším rapperem, Big Seanem (30). Při natáčení pořadu „Saturday Night Live" se pak seznámila s komikem Petem Davidsonem (25), se kterým od května tvořila oficiálně pár.

Zpěvačka se rozhodla nenechat nic náhodě a měsíc na to už veřejně oznámila zasnoubení a začala plánovat svatbu. „Nikdy jsem nestrávila tolik času plánováním něčeho tak osobního. Chce se mi brečet z toho, jak jsem nadšená. Je to super," podělila se tehdy o své dojmy v pořadu Good Morning America.

Hvězdný páreček se k sobě sestěhoval, pořídili si společného mazlíčka, a dokonce se nechali „ozdobit" stejným tetováním. Po pěti měsících lásky ale pár oznámil na sociálních sítích rozchod. Ariana si po velmi veřejném rozchodu dokonce naordinovala internetový detox. „Je strašně těžké číst si informace a novinky ohledně rozchodu, které teď skutečně číst nechci," posteskla si zpěvačka. „Je to pro nás oba velmi složité období a děláme maximum se přes to dostat," informovala fanoušky na svém Instagramu.

V kontrastu s jejím tragickým milostným životem se ale zpěvačce neskutečně daří pracovně. V zatím posledním singlu „Thank U, next" se zpěvačka a příležitostná herečka rozhodla vylít srdce. Popisuje v něm její pokusy o vztah. Tato píseň se stala její první, které se podařilo vystoupat až na samotný vrchol americké hitparády a videoklip zbořil téměř všechny možné internetové rekordy sledovanosti.

Zpěvačka, které se přezdívá novodobá Mariah Carey (48), se také dočkala obrovské pocty, když ji magazín Billboard vyhlásil letošní ženou roku. „Přijde mi zajímavé, že tento rok byl pro mě asi nejlepší v mé kariéře a zároveň ten nejhorší v osobním životě," začala zpěvačka děkovnou řeč. „Pokud jde o můj osobní život, nemám absolutně ponětí, co dělám," pokračovala zpěvačka téměř na pokraji slz. „Jsem ale naprosto spokojená, dá se říct, že mám všechno. V poslední době jsem si také uvědomila, že skutečně nejšťastnější mě dělají lidé, kteří jsou už dlouhou dobu v mém životě," uzavřela evidentně dojatá zpěvačka.

Ariana Grande se tímto oceněním zařadila za taková jména, jako jsou Madonna (60), Lady Gaga (32), Selena Gomez (26), Taylor Swift (28) nebo Beyoncé (37).

Fotogalerie
24 fotografií