Kolem zpěvačky, jejíž civilní jméno zní Stefani Germanotta, se rozvířily dohady o možných zásnubách již v listopadu, kdy byl paparazzi zachycen její přítel s novým velkým tetováním na paži – šlo totiž o podobiznu Lady Gaga. Další spekulace pak podpořila sama umělkyně v lednu, kdy poprvé předvedla na prsteníčku levé ruky prsten s obrovským kamenem. Ovšem až nyní poprvé veřejně Gaga označila svého přítele jako snoubence při převzetí ceny Women In Hollywood Awards, kterou dostala v pondělí večer v hotelu Four Seasons v Beverly Hills během galavečera magazínu ELLE.

Na jevišti uvítala Lady Gagu další populární zpěvačka, Jennifer Lopez (49). Ta ji uvedla na pódiu slovy „když nám řeknou, abychom zůstali v řadě, ona si vytvoří vlastní“, čímž v podstatě shrnula celou kariéru o řadu let mladší kolegyně do jediné věty – Gaga totiž vždy bořila konvence a určovala nové směry. Bylo vidět, že její slova Lady Gagu dojala a jen pracně hledala slova, kterými by vyjádřila J-Lo svůj dík.

„Jako oběť sexuálního násilí v zábavním průmyslu, jako žena, která stále ještě není dost odvážná, aby vyslovila jeho jméno, jako žena, která žije v trvalé bolesti, jako žena, která odjakživa musela poslouchat, co má dělat, jsem se dnes rozhodla vzít si svou sílu zpět. Dnes mám na sobě kalhoty já,“ vysvětlila pak během svého emočně vypjatého proslovu. Nutno podotknout, že mladé pěnici to v takzvaném „oversized“ saku skutečně slušelo a vypadala jako dáma. Tentokrát na sebe nepotřebovala strhnout pozornost nějakým extravagantním modelem… třeba z masa. Tohle období snad už má Lady Gaga za sebou!

Poté se obrátila i na svého snoubence sedícího v publiku a poděkovala mu za podporu. Pro talentovanou zpěvačku a herečku jsou to tak druhé zásnuby, předchozí vztah s hercem Taylorem Kinneyem (37) jí nevyšel, rozešli se v červenci roku 2016. Přesto by se však vdávala poprvé, na rozdíl od Carina, který již jednou ženatý byl. Jeho předchozí manželkou byla novinářka Brooke Baldwinová (39) a „lovec hlav“ Carino s ní má jedno dítě, dceru Bellu.

Video
Video se připravuje ...

Lady Gaga se svým exsnoubencem Taylorem Kinneym youtube.com

Fotogalerie
45 fotografií