V kapli svatého Jiří na hradě Windsor budou 19. května sledovat obřad také Chelsy Davy (32) a Cressida Bonas (29), které se dostaly na velmi exkluzivní seznam svatebčanů. Ellie Goulding pozvánku nedostala, ale dorazí jako »plus jedna« svého přítele Caspara Joplinga (26). „Od Ellie žádné scény nehrozí. I po rozchodu zůstali s Harrym přáteli,“ uvedl zdroj z Buckinghamského paláce.

»Testoval« blondýnky, žení se ale s brunetou!

Zdálo se až donedávna, že princ Harry má slabost pro blondýnky, vlastně všechny jeho známé přítelkyně byly plavovlásky. Až pak, ejhle, udeřil blesk, zahřmělo a za ženu si vybral tmavovlasou mulatku!

Pozvánky už jedou

Ti, kteří doufají, že se dostanou na svatbu roku ve Windsoru, by měli začít pořádně kontrolovat své poštovní schránky. Harry a Meghan už si totiž nechali natisknout a rozeslat pozvánky, dostane je 600 šťastlivců. Aby se nehádali, použili britský papír a americký inkoust.

Na privátní večerní recepci do Frogmore House už bylo pozváno hostů méně – celkem 200… Pozvánky určují i striktní dress code: u mužů se vyžaduje vojenská uniforma (má-li na ni dotyčný nárok), tu si obleče i ženich. A ženy by měly přijít v šatech (day dress) a klobouku.

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte zde

Fotogalerie
14 fotografií

Video: Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!“ @TheBritishMonarchy