Odmala nebyl vařením tak posedlý jako jeho sestra, spíš byl vděčný jedlík. A to se na jeho postavě podepsalo, před dvěma roky měl o 13 kilo víc než teď.

Musím se hlídat v jídle, nejíst mezi jídly a sportovat. Jakmile to pustím jde váha nahoru,“ přiznal Blesku Adam, pro kterého je postup mezi osm nejlepších v show už teď vítězstvím. „Ještě před rokem a půl jsem nevařil, ale pak mě to chytlo. Najednou každým kolem proplouvám a zjišťuji, že na to mám. Hodně pecek už jsem vystřílel, ale mám pár veganských věcí, se kterými buď zaválím, nebo ne. Je to nevyzpytatelné,“ říká Rundus, kterého na předvánoční kuchařskou show s vítězem MasterChefa Romanem Stašou (35) doprovodila půvabná blondýnka. 

Video
Video se připravuje ...

Adam Rundus Markéta Reinischová

To je moje přítelkyně Dorotka a je to moje největší opora. Bez ní bych pravděpodobně neukázal ty koule a nešel do Masterchefa,“ svěřil se sympatický mladík. 

Nová zkušenost ho tak chytla, že se rozhodl skončit v dosavadní práci. „Končím jako agent v herecké agentuře. Natáčím videa na sociální síť, rozjíždím svojí značku a plním si své sny. Chtěli jsme s přítelkyní o Vánocích na dva měsíce odletět na Kostariku, kde jsme sedm měsíců žil, ale nakonec jsme usoudili, že je to blbost a zůstaneme v Česku. Byla by to zpátečka, když se tady snažíme dělat věci, co nás baví,“ tvrdí Adam. 

Fotogalerie
37 fotografií