Po veselce kuchařka a blogerka Kamila Rundusová společně se svým životním partnerem, surfařem, jenž si říká Robi Chad, požádali na Kostarice, kde už dlouho žijí, o rezidenci.

Předložili jsme svatební dokumenty z Las Vegas a čekali. Dlouho jsme čekali. Pak přišla od právničky zpráva, že pan notář zemřel a naše papíry s ním. Ztratily se. Minulý týden nám advokátka stanovila nové datum svatby. Přijďte v pátek 1. 9. v 11 h do mé kanceláře. A tak jsme si v pátek řekli své druhé ano v úplně maličké místnůstce s oprýskanými zdmi a plastovým nábytkem. Za svědky nám byla recepční a asistentka. A my se smáli,“ pochlubila se na sociální síti Kamu, proč se neplánovaně vdala podruhé.

Video
Video se připravuje ...

Potetovaná kuchařka Kamu cestuje po světě sama! Kdy jí šlo o život? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Tak já se nikdy nechtěla vdávat a mám za sebou už dvě úplně komické svatby. Jedna s Elvisem ve Vegas během pandemie a druhá kostarická docela nečekaná. To, že jsme papíry náhodou podepisovali v 11:11, nám už jen vykouzlilo úsměv na tváři. Klidně si ho vezmu milionkrát kluka jednoho nejlepšího! Protože my můžeme mít tolik svateb, kolik jenom chceme. A třeba nás ta s rodinou a blízkými teprve čeká,“ míní kuchařka.

Pani Chadová se pochlubila i svatebním mejdanem. „A přece jen jsme se neobešli bez oslavy. Zcela náhodou jsme na 1. 9. večer měli domluvenou amazonskou ceremonii v kruhu brazilského kmene Shanenawá a byl to veliký zážitek. Jako by se to všechno sešlo, abychom protančili v kaktusovém labyrintu celou noc a oslavili naše už druhé ,ano‘ a život samotný!“

Fotogalerie
60 fotografií