Herečka Míša Tomešová se v rámci této reality show ocitla v rodině, kde ji čekaly tak trochu jiné podmínky, než bylo doposud ve Výměně manželek zvykem. Vůbec poprvé se totiž pořadu zúčastnila matka-samoživitelka. Hvězda seriálů ZOO nebo Sestřičky byla z nastalé situace zpočátku velmi překvapená, jelikož je zvyklá doma s manželem vše dělat půl na půl, nicméně nakonec si péči o čtyři holčičky velmi užívala. Mít dcerku si ostatně prý vždycky přála...

I přesto ji ovšem v průběhu natáčení dohnal stesk, a to jak po jejích dětech, tak i po manželovi Romanovi, na kterého pěla obrovskou chválu. „Máme strašně hlubokej vztah,“ vysvětlovala na kameru. „Je takovej můj guru, má v sobě nějakou vnitřní moudrost. Je si velmi vědomej, toho života a energií. To mě učí. A taky trpělivosti, sebereflexi a sebelásku. Jsem si naprosto jistá, že nikdy v životě nepoznám nikoho lepšího, než je on.“

Roman oproti tomu prozradil, že u nich nebylo vše zalité sluncem, jak by se mohlo podle slov Míši zdát...„My jsme teď měli období, kdy jsme se moc nevídali, a když jsme se viděli, tak jsme řešili většinou logistiku, hlídání, platby... a měli jsme na sebe málo času. Paradoxně ta Výměna přišla v pravý čas, oba jsme to potřebovali. My tyhle problémovější momenty v našem vztahu neventilujeme, protože nechceme, je to naše věc. Ale teď to můžu říct, že to tak bylo, bylo to horší, poslední dobou, a něco mi říká, že to bude zase hezký,“ zadoufal krasavec známý ze Slunečné.

VIDEO: Výměna manželek: Míša Tomešová neudržela slzy, co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Míša Tomešová neudržela slzy, co se stalo? TV Nova

Jednou z mála věcí, co své půvabné manželce vytýkal, byla její závislost na sociálních sítích. „V tomhle s Míšou narážíme. Má víc followerů než já a pojímá to profesionálně. Má skoro pořád ten mobil v ruce. Občas se kvůli tomu hádáme,“ prásknul na ni Roman. A Míša to nezávisle na něm v druhé rodině potvrdila. Ale zároveň plánovala, že to změní. „Rozdělím si svoje mobilový povinnosti, aby byl Romča spokojenější. Budu ráda, když mu ukážu, že to dokážu,“ dušovala se.

Setkání „mezi osmi očima“, byť v tomto případě jenom mezi šesti, bylo velmi emotivní. A všichni si poplakali. Maminku Michaelu (32) z Meziboří u Litvínova dojalo, jak se Míša Tomešová postarala o její dcerky Viki (12), Klaudii (8), Vanesku (7) a Emičku (6) a pomohla jim s atopickým ekzémem, s nímž sama bojuje. Také (ze svého) pomohla zařídit nový dětský pokojíček. Sama Míša se nyní navíc rozhodla, že svého muže bude odteď „nosit na rukách“, jelikož v něm má skutečný poklad.

Fotogalerie
32 fotografií