„Já jsem ale fotku musela zaslat i panu režisérovi. A jeho žena se zhrozila,“ prozradila Aha! herečka. Režisér Jiří Chlumský (63) si přitom jen chtěl zodpovědně zkontrolovat, co uvidí v mobilu Albert.

Manžel byl v klidu

„Tu fotku jsem si fotila sama doma, protože ji potřebovali ten den na natáčení. Asistent mi domů přivezl prádlo, protože to pak navazovalo v dalším díle. Oblékla jsem si ho, vyfotila jsem se a on odjel,“ popsala Míša, jak k tomu došlo. „Fotky musel pan režisér schválit, tak mu ode mě přistály v mobilu. Jeho manželka je viděla, zhrozila se, co to je. On si ale nakonec obhájil, že je to jen rekvizita,“ smála se herečka. Její manžel, zpěvák a herec Roman Tomeš (34) byl v klidu, protože u choulostivého focení asistoval.

Stud před kamerou

Míša přiznala, že se svlečená stydí. „Kouká na vás celý štáb, jak chodíte po place ve spodním prádle, a to je blbý. Ale co? Jako herečky si musíme zvykat,“ krčí rameny Michaela. O své Adéle ještě prozradila, že se charakterově vylepší. „Vždy všechno zachrání, a nakonec si se svou nadřízenou ředitelkou Roklovou porozumí. Myslím si, že to je v jádru hodná holka, a to se nakonec ukáže,“ dodává spokojeně Míša.

Sladily se s Veronikou

Ředitelku ZOO Roklovou hraje Veronika Freimanová (66). „S Veronikou natáčím moc ráda. Doufám, že ona se mnou taky a musím prozradit, že čím déle spolu točíme, tím jsme si podobnější. Dokonce máme stejná gesta, nadechujeme se ve stejný čas,“ říká Tomešová.

Video: Michaela Tomešová dojatá k slzám! Manžel bodoval v ženských šatech

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová dojatá k slzám! Manžel bodoval v ženských šatech Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií