Rok a půl trápil Terezu Brodskou zdravotní problém zvaný divertikulitida, což je zjednodušeně řečeno nebezpečný zánět tlustého střeva (v minulosti tímto onemocněním trpěl například prezident Václav Havel).

Došlo to tak daleko, že musela přerušit natáčení dvou seriálů – ZOO na Primě a Místo činu Budějovice na České televizi. Díky skvělým spolupracovníkům, konkrétně producentce ZOO Simoně Brdičkové a také díky Martinovi Froydovi z Místa činu Budějovice dostala ale možnost dát konečně své zdraví do pořádku, aniž by to pro ni a seriály mělo nějaké následky.

Herečka brala antibiotika, a jak Blesku prozradila, 24. února podstoupila již dále neodkladný zákrok. „Myslela jsem si, že to bude jednodušší operace, ale bylo to celkem náročné. Děkuji všem, kteří mi pomohli a vyšli vstříc. Hlavně profesoru Zavoralovi z Ústřední vojenské nemocnice a doktoru Bělinovi, který celý zákrok zvládl skutečně bravurně. Byla jsem v nejlepších rukách. Také děkuji samozřejmě Primě a České televizi,“ vyjádřila slova vděčnosti Tereza Brodská, která je sice dlouhé roky členkou správní rady dětské chirurgie nemocnice v Motole, tam ale bohužel zákrok nebylo možné podstoupit, a tak nakonec absolvovala operaci v pražských Střešovicích.

Že opravdu nešlo o žádnou banalitu, dokazuje i to, že si Tereza v nemocnici poležela dlouhých deset dní, z nichž strávila více jak polovinu na JIP. Nyní už je ale v domácí rekonvalescenci, která by sice měla trvat šest týdnů, jenže natáčení seriálu ZOO už déle nepočká, a tak 25. března nekompromisně naskakuje do pracovního kolotoče.

VIDEO: Tereza Brodská (53) promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
50 fotografií