V nové epizodě Výměny manželek se diváci setkají s rodinou, která žije v Úvalech u Prahy – s Míšou (30), Romanem (33), Kristiánem (4) a Jonášem (2). Rodinu herců do této pozoruhodné reality show, která je leckdy i sociální sondou, oslovila produkce. Míša a Roman jsou spolu deset let a z toho pět let jsou manželé. Jak oba říkají, byla to láska na první pohled. S Výměnou souhlasili i proto, aby zjistili, zda je jejich vztah opravdu tak idylický, jak se domnívají.

Roman by si přál, aby byla Míša v náhradní rodině vystavena nějakému tlaku. U nich v domácnosti jsou prý domácí práce rozděleny 50 na 50. „Ta péče není jenom na mě, je na nás, na obou, podle toho, tolik máme zrovna práce,“ vysvětluje Míša. V druhé rodině ji bude čekat velká, zatěžkávací zkouška, ale jak sama prohlašuje, nemají ten život lehký. „Takže jim to malinko usnadníme,“ těší se kráska známá ze seriálů Sestřičky a ZOO. Peníze na vedení domácnosti, co měla nachystané, dává rovnou pryč. „Budu nakupovat ze svého, pani ať si to nechá a koupí za to pak něco hezkýho holkám.“

Na druhé straně totiž poznáme rodinu Michaely (32), kterou tvoří čtyři dcery - Viki (12), Klaudie (8), Vaneska (7) a Emička (6), a společně žijí v Meziboří u Litvínova. S nápadem jít do Výměny přišla logicky Michaela. Chtěla, aby si nějaká žena vyzkoušela, jaké to je být na rodinu úplně sama. Maminka-samoživitelka a její dcery, které žijí v maličkém bytě 2+1, mají mezi sebou kamarádský vztah, ale samozřejmě musí mít nějaká pravidla, jinak by to ani nešlo. Velkou pomocí pro tuto rodinu je babička.

Během tohoto dílu dojde na slzy dojetí. Míša Tomešová je totiž celá naměkko z péče o čtyři dívenky, vždycky si ostatně přála mít dceru, a najednou má čtyři. Snaží se vycházet svým dočasným ratolestem vstříc, jak je to jenom možné. Vezme je například do cukrárny, kde se děvčátka rozhodně nežinýrují. „Holky si na ni moc dovolujou, měly by se začít chovat tak, jak se chovají, když je tady máma. Míša je taková měkoučká ženská,“ má jasno o povaze náhradní maminky nejstarší Viki.

VIDEO: Výměna manželek: Slavní partneři a matka samoživitelka!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Slavní partneři a matka samoživitelka! TV Nova

A uvědomí si to i Míša. „Jsou věci, který bych doma klukům nedovolila, a ani nedovoluju, a holkám to dovolím. Protože vím, že je maminka na takovou velkou zmrzlinovou párty vzít nemůže... Chtěla jsem jim to dopřát, ty holky si to zaslouží,“ hájí se zpěvačka, která Michaelu upřímně obdivuje. Dozví se o ní, že pracuje jako barmanka v herně, a na své děti nemá už moc času. „To jde, pracovat sedmnáct hodin v kuse?“ žasne Míša. A čeká ji ještě mnoho dalšího (sebe)poznání...

Dívejte se ve středu ve 20,20 na TV Nova, jak se to celé vyvine. Protože jak uvedl sám Roman na svém instagramu: „Když jsme do projektu šli, měli jsme jednu podmínku, a to abychom tím natáčením někomu pomohli.“ Sledujte, zda se jim to opravdu podaří.

Fotogalerie
51 fotografií