Ačkoliv Olga vzpomíná na svou účast ve Výměně manželek v dobrém, s partnerem Pepou se po natáčení shodli na tom, že nebylo vše tak, jak jejich náhradní partneři prezentovali. Jejich verze se prý totiž neshodovaly s realitou, a o řadu let mladší Pepa dokonce dospěl k názoru, že je Alena „sedmilhářka“. „Hráli si na něco, co nejsou,“ domnívá se s odstupem času Olga, jíž se prý Standa neustále s něčím vychloubal.

Přestože jí tvrdil, že jsou akční, během natáčení skoro pořád seděl doma a žádný zábavný program se nekonal. Jen jednou jedinkrát vzal Standa Olgu na výlet, a to vysloveně až poté, co si o to jeho dočasná partnerka řekla. Program jí ale připravil skutečně krásný, společně šli do cirkusu, kde měla možnost krmit slony či pohladit si zebru, a náramně si to všechno užila.

Na druhé straně Standu a Alenu účast ve Výměně utvrdila v tom, že jsou pro sebe skutečně těmi pravými. Jejich náhradní partneři jim totiž do života nic nového nepřinesli a na společnou řeč s nimi nepřišli. Naopak. Vlastně spolu nekomunikovali skoro vůbec... Standa o Olze dokonce prohlásil, že o žádné další povídání zájem neměl, jelikož ho to prostě nezajímalo. Spolu si řekli, co měli říct, a víc nepotřebovali. „My jsme byli názorově každej jinde a tím to končilo,“ krčil rameny. Měl o Olze jasno: Bral ji jako „starší pani, která si ze zoufalství našla mladšího přítele“.

Také Alena se moc dobře nebavila s Pepou. „Neměli jsme si co říct, byl prostě jinej,“ řekla o něm drsně. Mladý otec si akorát u ní coby u dočasné partnerky „objednával“ jídlo, které jim Alena vařila... a kterého se od Olgy obvykle ani on, ani jejich tři dcery nikdy nedočkali - třeba svíčkovou. Anebo klasické polévky. A buchty, které vždy okamžitě zmizely z plechu. Když to však mezi osmi očima Alena Pepovi s Olgou vytkla, byl málem oheň na střeše...

VIDEO: Výměna manželek: Věkový rozdíl 16 let a sběratelka věcí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Věkový rozdíl 16 let a sběratelka věcí! 

Fotogalerie
23 fotografií