Jak Gábina, tak Petr, přiznávají, že láska na první pohled to rozhodně nebyla. „Ze začátku jsem to brala jako hru, ale když jsme se líp poznali a trávili spolu 24 hodin několik týdnů, tak jsem zjistila, že si rozumíme a zamilovala jsem se. A tak když jsme se z Kanárů vrátili do Česka, už jsme se na Moravu nevrátila, ale rovnou se nastěhovala k Petrovi. Jelikož měl malý byt, tak všude byly krabice, našli jsme si větší a přestěhovali se,“ řekla Blesku drobná brunetka, která brala soutěž jako začátek něčeho nového. 

Měla jsem za sebou složité období, rozchod, práce, tak jsem do toho šla. Moje maminka mě v tom podporovala, táta už byl trochu kritický, ale nakonec to taky vzal,“ dodala se smíchem Gábina. 

VIDEO: Sexy Gábina z Love Islandu: Pítr už je v rodině! 

Video
Video se připravuje ...

Sexy Gábina z Love Islandu: Pítr už je v rodině! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

I pro Petra alias Pítra je vztah a společné bydlení novinkou. „Než jsem poznal Gabču, byl jsem hodně rozlítaný, a to jak po světě, tak i s holkami. Prostě jsem se do žádné nezamiloval, tak jsem si užíval,“ přiznal Havránek, který jako model s dokonalým tělem a hezkou tváří o slečny opravdu nemá zájem. 

Gábi je holka dost od rány, takže si myslím, že by potenciální nápadnice hodně rychle odpálila,“ směje se Petr, který s Gábinou oslavil prvního Valentýna. 

„Nejsme moc romantici, ale určitě to oslavíme dobrým jídlem a filmem,“ shoduje se pár. Oba dva už se seznámili s rodinami toho druhého a je to na dobré cestě. „Naši si Pítra hned zamilovali,“ tvrdí Gášpárová.

Fotogalerie
32 fotografií