Milovníci reality show trosečníků z ostrova jásají. Vnadnou brunetku Terry a sympatickou Katku, dceru bývalého fotbalového reprezentanta Petra Kouby (52), znovu uvidí před kamerami. Jejich nejlepší kamarádka Klára si vezme vědou vybraného neznámého muže. Sází snad Nova na známé tváře?

Koho to bude den?

„Úsměv, budu se vdávat,“ oznamuje zrzavá nevěsta přítelkyním v upoutávce na reality show. Šokovaným kráskám spadne brada a začnou pištět. Opět budou v televizi a můžou to pořádně na svatbě kamarádky rozjet. Mohlo by to Nově zvednout sledovanost. Terry se totiž živí jako influencerka. Na sociálních sítích má desítky tisíc sledujících a se svými obdivovateli se jistě ráda podělí o to, že ji mohou vidět v show. Nezastíní ale svou přítomností nevěstin den?

Pro každého výhra

Podle společných snímků jsou holky opravdu přítelkyně a nevěsta Klára tak dožene své kámošky v účinkování před kamerami. Slečnám jistě stoupne sledování na sociálních sítích. Snad nebude budoucí ženich odsunut na vedlejší kolej, když budou krásky bojovat o zviditelnění se...

Historie se opakuje

V minulém ročníku Svatby na první pohled byli dva z hlavních aktérů amatéřstí herci. V minulosti si odskočili zahrát na televizi Barrandov. Pavel Dlesk (39), jemuž nikdo neřekl jinak než Shrek, plašil jako Norbert v pořadu Soudkyně Barbara ptáky. A ženich Radek Stöber (33) se jako Petr v pořadu Nebezpečné vztahy hádal s bývalou partnerkou o psa.

Video: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií