Tři čtvrtě roku po úspěchu v kulinářské show už stihnul Roman Staša vydat knihu a právě teď objíždí republiku s dodávkou, ve které vaří spolu se zpěvákem. „Byl to Marek, kdo přišel s nápadem, abych se zapojil do jejich turné, a já to s radostí přijal,“ svěřil na pražském koncertě Roman Staša, který atmosféru hudebního vystoupení zažil vůbec poprvé v životě. 

„I v dodávce se dá dělat michelinská restaurace,“ zavtipkoval Roman, který si všechny recepty sám vymýšlí. „Jsem pod přísnou kontrolou Marka, který vždy před koncertem přijde všechno ochutnat a pak po koncertě si objednává všechno, co prodáváme, do šatny,“ prásknul na zpěváka televizní kuchař.

„Zbývá nám ještě osm zastávek po celé republice a já si to opravdu užívám. Až to skončí, tak asi zrealizuji nápad, co mám v hlavě. Bude se jednat o kuchařku pro děti,“ prozradil Staša.

Další aktivitou Romana Staši je, že si ho můžete objednat domů, kam vám přijede uvařit. „Sice vařím ve vaší kuchyni, ale všechny suroviny si přivezu s sebou. Hodně populární je teď grilování, tam je podmínkou mít vlastní gril,“ vysvětlil kuchař.

Zpěvák za plotnou

Návštěvníci Tour de léto mají možnost zažít Marka Ztraceného nejen jako zpěváka, ale i jako kuchaře. „Nikdy jsem jako kuchař nevynikal, ale co s námi jezdí Roman, sklízím doma u snoubenky jednu pochvalu za druhou, jak skvěle vařím. Máme s Romanem dohodu, on mě učí vařit a já jeho hrát na kytaru. Na poslední zastávce spolu vystoupíme,“ odtajnil dohodu Ztracený.

VIDEO: Vítěz MasterChefa Roman Staša: Proč jsem 'matla'?

Video
Video se připravuje ...

Vítěz MasterChefa Roman Staša: Proč jsem "matla?" David Turek

Fotogalerie
63 fotografií