Už je to nějaký ten měsíc, co Eva Burešová a Přemek Forejt tvoří pár. Nejprve svůj vztah raději drželi v tajnosti, kdyby náhodou nevyšel. Ostatně jsou oba rodiči malých dětí, a tak je opatrnost namístě. Tajnůstkaření bylo ale evidentně zbytečně. Sem tam nyní zveřejní společnou fotku, mají za sebou už i krátkou dovolenou na Mallorce, odkud poslali zamilovanou fotku z pláže. 

Ale pořád je to některým rýpalům málo. Ti jsou přesvědčení, že vztah na dálku Burešové a Forejtovi nemůže vydržet. Přece jen Eva je kvůli práci v Praze a Přemek zase kvůli restauraci v Olomouci. 

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová poprvé veřejně s přítelem a všemi dětmi! Markéta Reinischová

ŽÁDNÉ OPOUŠTĚNÍ, ŽÁDNÉ LOUČENÍ. Jsme zde, jsme spolu a jsme šťastní. Nečekáme miminko, nejsme manželé a naprosto v pořádku zvládáme to, že se opět rozjela práce, a tak těch pár dnů od sebe každý v jiném městě musíme být,“ tvrdí ovšem hvězda seriálu Slunečná a vyvrací tak všechny mylné informace a spekulace.

Nejsme děti, jsme dospělí a nejsme jediní na světě, co mají práci dál.  V době internetů a telefonů se dá vše zvládnout. A nejjednodušeji tak, že milujete. Což my děláme. Takže moc děkujeme za zprávy. Ale nejsou potřeba. My jedeme stále dokonalou jízdou společného života,“ ukončila dohady o jejich rozchodu Eva, která kromě natáčení seriálu už znovu hraje v divadle a objíždí dokonce i různá města. 

Fotogalerie
33 fotografií