Oba dva mají děti z předchozích vztahů a všichni spolu velmi dobře vycházejí. Eva, která má syna Nathaniela, si okamžitě sedla s Přemkovou dcerou Stellou a kdykoliv to jde, tráví společně čas.

Když Burešová ve skleníku Fata Morgana natáčela videoklip k písničce Malý princ, tak jí Přemek s dcerou přišli podpořit a bylo vidět, že se rádi vidí. „My se prostě všichni máme rádi a je nám spolu hezky,“ netají se herečka, kterou dostalo množství rostlin připomínající jungli. 

„Tohle bych chtěla mít doma. Miluji živé květiny a v našem bytě jich už je tolik, že vlastně máme takovou malou jungli. Přemek mi nosí takové ty, co se dávají do závěsných květináčů,

VIDEO: Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů... Markéta Reinischová

protože ví, že nejsem příznivcem řezaných kytek. Opravdu jich doma máme hodně,“ pochlubila se Blesku Eva. Ta se teprve loni nastěhovala do nového pronajatého bytu, takže stále zařizuje. 

Jediné místo, kde není paní, je kuchyň. „Přemkovi nevařím, na to bych si opravdu netroufla. My sice doma tolik nevaříme, ale když Přemek uvaří, tak je to strašně dobré. Samozřejmě, když šel poprvé k našim, tak mamka měla obavy, aby mu chutnalo, ale všechno bylo v pořádku. Jednou se už mamka odvážila a Přemka během vaření poučila,“ směje se Burešová. 

Fotogalerie
33 fotografií