„Změnilo se něco, ale bohužel ne na dlouho. Vydrželo nám to pár měsíců a postupem času jsme se začali vracet do těch našich starejch, zajetejch kolejí. Protože Luděk chodí do práce,“ přiznala Alena, která žije s rodinou kousek u Litoměřic v malé obci Lkáň, po Výměně, že změny, které si s manželem Luďkem dali, aby oživili jejich společné soužití, neplní.

VIDEO: Výměna manželek: Manželka z města bude bojovat s velkým hospodářstvím!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Manželka z města bude bojovat s velkým hospodářstvím! TV Nova

„Jsem ale pozitivní, taťka si trošičku všímá třeba plné myčky nádobí a snaží se mi v tomhle pomoct. Teď ji občas vyndá a občas se i povedlo, že nám třeba uvařil oběd,“ dodala sympatická černovláska v telefonickém rozhovoru pro TV Nova. „Ze začátku dodržoval i ten režim, že se snažil zahnat děti do postele, ale teď už to úplně taky není,“ navázala na to, jak řešil Luděk s náhradní manželkou Mirkou, že je lepší nastolit dětem jasně danou večerku.

Něco nezvykle pozitivního ale tato Výměna přece jen rodinám přinesla. „Jsme v kontaktu, náhradní rodinka nás mile překvapila, protože to jsou moc milí lidé. Takže si píšeme, když se u nás děje něco zajímavýho, tak to sdílíme a pošleme do Prahy, to samý je z jejich strany. Jsou to prostě asi naši noví přátelé,“ pochlubila se Alena.

Stejně tak netají, že to, co slíbili u osmi očí Pavlovi, také nevyšlo. Ten an ně apeloval, aby si na sebe udělali jako manželé víc času, práce, statek a zvířata však zůstala Luďkovi přednější. „Ten slib, co jsem Petrovi dala, tak musím přiznat, že jsme ho nezvládli dodržet. Trochu mě to mrzí, ale bohužel. čas je neúprosnej.“ 

Stejně tak Alenu překvapilo, co viděla ve vysílané Výměně. „Já jsem třeba po deseti dnech zjistila, co si za deset let manžel o mně ve skutečnosti myslí, takže to pro mě bylo trošičku zklamání a asi bych se bála toho odloučení na takovou dobu kvůli dětem... Šli jsme do toho s tím, že tam jdeme pro zábavu, jsme šťastní tak, jak žijeme a máme se rádi. Ve finále to ze strany taťky bylo trošičku jinak,“ zněla její odpověď na otázku, jestli by šla do Výměny manželek znovu.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den!
Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií