V nové epizodě se setkáme s rodinou z Kladna – Lucií (34), Standou (54), Ester (8), Mikulášem (7), Stáňou (9) a Šimonem (6). Do Výměny manželek rodinu přihlásila Lucie, aby si prý vyměněná maminka mohla zkusit výchovu tolika dětí. Partneři jsou spolu devět let a mají mezi sebou velký věkový rozdíl. Rodina má navíc problém s výchovou potomků, Lucii údajně neposlouchají.

Na druhé straně poznáme Alenu (40), Roberta (42) a Davida (19), kteří žijí v Příbrami. Alena se přihlásila do Výměny manželek proto, aby zjistila, jak žijí jiné rodiny. Partneři se poznali před šesti lety a vztah, který mají, nechtějí měnit. Téměř se nehádají a vždy se na všem domluví. Alena je však velký pedant na úklid. A právě úklid bude velkým tématem této epizody. 

Nejprve dojde na slzy, ovšem vrcholem všeho bude samotný závěr reality show. Takhle ostré setkání mezi osmi očima Výměna nezažila snad od aféry drsné Jany, která proslula výrokem: „Mačkáš mi hada, debile.“

VIDEO: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Lucie se zeptá druhé paní, jak se jí u nich líbilo. Dostane se jí stručné odpovědi, že nelíbilo, načež se rozohní tak, že se budou divit vlastně všichni u stolu. A s nimi pravděpodobně i diváci. „Jak to bylo u vás? Peklo,“ začne a následně Aleně vyčte, že jejímu muži nevařila a že ho zanedbala. Její křik ovšem leckdy postrádá logiku. „Hele, já končím, já na to nemám nervy, abych se tady s tebou hádala.“ Vstane pak od stolu a několikrát chce odejít, ovšem vždy se vrátí s dalšími urážkami. 

Alena její zvláštní proslov následně nevydrží a skočí jí do řeči s výtkou, že se Lucie ani o děti nestará, jak by měla. „Co lžeš, ty vole, jdi do p**ele!“ běsní a opět odchází s větou, že se nemá o čem bavit. „Tvoje děti nemají základní hygienický návyky, neví, co to je mejt si ruce po záchodě.“ Odpovědí je jí ale jen spousta dalších vulgarit, které musí krotit i Alenin partner Robert, který se asi diví, vedle koho vlastně strávil deset dní. 

Alenino slzavé údolí

Studená sprcha pro Alenu se dostaví už při prvních krůčcích v novém bytě. Nemile překvapí staromódní interiér a ztrouchnivělá koupelna. Šok, v jakých podmínkách rodina žije, bude růst s každou další ‚prošmejděnou‘ místností.

V domácnosti je podle jejích slov neuvěřitelný zápach, v bytě panuje obrovský nepořádek a na několika místech navíc najde i plíseň. Při otevření plísní prolezlého zásobníku na prací prostředek dokonce vyjekne hrůzou. „Já možná ani nechci vidět, jak vypadá paní, která mi bude ležet v ložnici… Já se pose*u,“ hroutí se vyměněná manželka. Alena dokonce neudrží slzy.

VIDEO: Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností! FTV Prima

Fotogalerie
20 fotografií