V nové epizodě se setkáme s rodinou z vesničky Svor, Hankou (33), Lukášem (31), Adamem (13) a Natálií (14). Rodinu do Výměny manželek přihlásila maminka. Přála by si, aby se Lukáš více věnoval rodině, protože podle jejího mínění ji kvůli svým koníčkům zanedbává. Hanka navíc bere Výměnu jako zkoušku, jak bude Lukáš bez ní vycházet s dětmi.

Na druhé straně poznáme Zuzku (33), Martina (30), Jirku (16), Dominika (13) a Patrika (8), kteří žijí v Kladně. Zuzčino přihlášení do Výměny bylo motivováno hněvem. Má pocit, že všechno dělá sama a dlouho bojovala se situací, kdy Martin nepracoval a ona musela utáhnout domácnost. Dokonce už přemýšlela i o ukončení vztahu.

Video: Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD?

Video
Video se připravuje ...

Andresíková měla covid a jak to bude s pohřbem? A Nový šokoval. Co dělá v MHD? Blesk

Středeční epizoda Výměny manželek se ponese v relativně jiném, klidnějším duchu, než jsou diváci zvyklí. Nicméně náhradní manželky budou mít několik problémů s životním stylem své dočasné rodiny. Obě totiž pocházejí z naprosto odlišných podmínek.

Zuzka například absolutně nedokáže pochopit absenci svačiny mezi snídaní, obědem a večeří. Má tak pocit, že zvláště děti musí mít stále hlad. „Já nechápu, jak mi může čtrnáctiletá holka říct, že je zvyklá vydržet mít hlad. To jsou věci, které můj mozek nebere,“ podivuje se nad situací v domácnosti. Podaří se jí změnit stravovací návyky?

Výměna manželek už ve středu večer na Nově.

Video: Výměna manželek: Rozdílný názor na stravovací režim!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Rozdílný názor na stravovací režim! TV Nova

Fotogalerie
18 fotografií