Terčem jeho vtípků se letos většinou staly ženy, a to především Daniela Písařovicová se svýma dlouhýma nohama, ale i Veronika Arichteva a její nečekané odhalení celého pozadí.

Na paškál si Marek Eben vzal ale i bývalého tanečníka Richarda Genzera či nejpřísnějšího porotce Zdeňka Chlopčíka.

Nej hlášky:

"Když jsem viděl Veroniku, tak jsem čekal spoustu růží a viděli jsme i záhon."

"My jsme měli psa, takovej vořech, Eda se jmenoval, a ten měl takový dlouhý chlupy, ale když jsem ho dal do vany a myl jsem ho, tak on se vám najednou úplně ztenčil, jako Daniela když se zavrtí."

"Dokážu si představit řadu krásných mladých dívek, kterým by slušely třeba pánské plavky."

"Já se teď dostávám do takové situace, kterou jsem ve StarDance už několikrát zažil, že jsou prostě korektní divačky, které teď ode mě očekávají, že budu předstírat, že Daniela Písařovicová nemá nohy."

"Richard v armádním uměleckém souboru tančil roli Lenina. Zatančil a hned se rozpadl Sovětský svaz."

"Dneska by se hodilo, kdyby si Zdeněk Chlopčík prokousl jazyk."

"Říkal jsem si, že kdyby soutěžící museli za tu účast tady platit, a Pavla Tomicová by byla z chudých poměrů a teď by jí došly prostředky, tak by se na ni národ složil jak na Národní divadlo."

"Jméno Dvořák, to vám je takový fetiš tady ve StarDance."

"Já bych měl pár slov k našim televizním divákům. V prvním vyřazovacím díle jsme přišli o Moniku Bagárovou, v druhém díle o Danielu Šinkorovou, která tančila na píseň Cikánko, ty krásná. Ve třetím díle jsme přišli o Adama Mišíka, který tančil na píseň Španělští cikáni. Já samozřejmě vám do toho hlasování nemůžu mluvit, ale chci vám říct, že už to fakt dost blbě vypadá."

"Já si ještě pamatuju dobu a mnozí z vás také, kdy se ještě výstaviště jmenovalo Park kultury a oddechu Julia Fučíka. A jako kluk jsem si vždycky myslel, že je tu ten Fučík pohřbený."

"Jsem šťasten, že po záplavě plyšáků, které mi celkem k ničemu nejsou, tady vidím pořádné kompenzační pomůcky (stařecké hole)."

Fotogalerie
67 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva