Když Tereza Kostková oznámila, že do finále postupuje Veronika, Arichteva vyskočila radostí. Úsměv ji ale přešel za vteřinu, kdy moderátorka doplnila příjmení Lálová. V tu chvíli je s Michalem Necpálem píchlo u srdce a na tvářích se herečce kutálely slzy. Do finále nepostoupili.

Byl to nešťastný moment, beru to tak, že jsme pořád jen lidi a chyby se dějí. Nemyslím, že by to byl záměr dramaturgie nebo od Terezky. Pro všechny to bylo nové, myslím, že tam zapracovala nervozita,“ vyjádřila se Veronika na chatu na České televizi k trapasu Kostkové, za který ji nyní diváci slovně lynčují.

A právě ta zmíněná „novinka“ byla podle Arichtevy pro ně osudovou. V devátém kole totiž soutěžily čtyři taneční páry o tři postupová místa do finále. Dva se tam dostaly rovnou na  základě celotýdenního hlasování od diváků a počtu bodů od poroty, tedy Pavla TomicováJiřím Dvořákem a svými tanečníky, a dva, tedy Veronika Arichteva a David Svoboda s tanečníky se museli znovu utkat v rozstřelu.

Jenže před rozstřelem se původní hlasování anulovalo a začalo zcela nové hlasování. „Já si myslím, že jsme vypadli kvůli tomu, že se v tomto kole změnila pravidla poprvé v historii StarDance. Protože, co jsme se tak dočetli, a když si to člověk logicky spočítá, tak jsme byli třetí v součtu poroty a od diváků, a bohužel nám nevyšlo těch deset minut, že nám lidi neposlali ty hlasy,“ svěřila se Arichteva.

Mě to mrzí z důvodu toho, že mi je líto těch lidí, co nám posílali hlasy celý týden, a ty se anulovaly, takže lidi utratili svoje peníze za to, aby nás dostali do finále a chtěli nás vidět, a to se vlastně anulovalo,“ dodala zklamaná Veronika.

Tím poukazovala na to, že soupeři David Svoboda s Veronikou Lálovou tančili v rozstřelu jako první a tudíž jim diváci začali posílat hlasy dřív, než jí a Michalovi Necpálovi, kteří šli až po nich. A to bylo podle Veroniky právě těch osudných 10 minut, které jim zkrátka utekly.

Fotogalerie
58 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva