Proti všem předpokladům se stala hvězda seriálů Ulice či Krejzovi favoritkou ve StarDance. Porota ji sice obvykle chválila, občas ale přece jen kritizovala a tehdy Pavlu zachránili hlavně její fanoušci. Těch má podle všeho opravdu velké množství, a navíc je má i dobře zorganizované.

Na Facebooku lze totiž najít stránku s názvem Pavla Tomicová Fanclub, která je v posledních měsících aktivnější než kdy dřív. Před každým sobotním přímým přenosem navíc správkyně stránky Lenka Hudlíková všechny jasně vyzývá, aby nezapomněli na hlasování. „Dámy a pánové, usaďte se ke svému televizoru, právě začíná Stardance. SD 4 na 906 11 13. Děkuji moc," napsala například před semifinále a v průběhu večera výzvu ještě několikrát opakovala, a dokonce varovala i před tím, že hlasování tentokrát probíhalo jinak, než je ve StarDance obvyklé.

To například jiné diváky zmátlo, ovšem fanoušci Tomicové mohli být v klidu a od začátku věděli, o co jim jde - tedy dostat svou favoritku a jejího tanečního partnera Marka Dědíka (35) až do finále. A to se nakonec skutečně podařilo! I když na oficiálních kanálech StarDance to řada lidí vůbec nechápe a Pavlu dost kritizují, mimo jiné i kvůli jejím kyprým tvarům, pro své věrné příznivce je i nadále „hvězdou nás obyčejných lidí".

Fotogalerie: Předposlední večer StarDance: Slzy, smutek…
26 fotografií

Takové vybízení k hlasování, k jakému zde dochází, skoro připomíná situaci, která se loni odehrála v anketě Český slavík, kdy kvůli přehnané aktivitě fanoušků kapely Ortel na sociálních sítích rozhodl pořadatel o tom, že je to nefér hra, a hlasy mu kvůli tomu odebral. I když by se tak možná mohlo zdát, že i v případě Tomicové vše zavání tak trochu podvodem, pravda je trochu jinde.

Fanouškovské profily známých osobností jsou velmi běžnou záležitostí a stejně tak podobné vybízení k hlasování během jejich účasti ve StarDance. Ostatně i oba další finalisté, Jiří Dvořák (51) a David Svoboda (33), se podobnými fankluby na Facebooku mohou pyšnit.

Ovšem zajímavé je srovnání, kolik lidí kterou stránku sleduje. V případě Tomicové se totiž jedná o neuvěřitelnou cifru 14 191 fanoušků! Pro srovnání, její soupeř, moderní pětibojař Svoboda, má na Facebooku 9 481 fandů. Dabérovi Jamese Bonda Dvořákovi přeje zase »jen« 2 887 příznivců. Shodou okolností Veronika Arichteva(32), která skončila v soutěží čtvrtá, nemá na Facebooku žádný podobný fanklub. Je tedy jasné, že podpora diváků dokáže opravdu divy.

VIDEO: Tomicová ze StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení!

Video
Video se připravuje ...

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení! Luboš Procházka, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
151 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva