Po odtančené »ča-če« se nestihl ani pořádně vydýchat, a už se omlouval. „Alice, promiň. Bojoval jsem, ale nevím, jestli to po dnešním výkonu nebylo fakt cha-cha, pro smích,“ komentoval nepříliš zdařilý výkon. U poroty nakonec skončil druhý nejhorší a spolu s chabou podporou diváků to byl on, kdo se musel ze soutěže poroučet.

Místo nářků ale spíše jásal. Konec mu přišel víc než vhod! „Ano, bratr vůbec nestíhá. Má strašně moc práce, kterou musel potlačit,“ prozradila za Dalibora sestra Adéla Gondíková (45).

Jeho věčné nepřítomnosti doma navíc už začínala mít plné zuby i manželka Markéta. „Nedávno mi od ženy přišla esemeska, kde se mě ptala, zda jsme pořád ještě manželé. Že si nějak nemůže vzpomenout, jak vypadám…“ přiznal Dalibor už začátkem listopadu týdeníku Sedmička. Jen on tak ví, zda ty kroky ve svém sobotním posledním tanci nepomotal tak trochu schválně…

Přišla i kotelnice Jílková

Taneční parket si v sobotu přišla obhlédnout i moderátorka Michaela Jílková (50) s dcerou Marií (14). Obě se na vytrénované tanečníky nemohly vynadívat. A po skončení přenosu se hned hrnuly pro fotku k favoritovi soutěže, herci Jiřímu Dvořákovi (51), který si s Lenkou Norou Návorkovou (27) vytančil jedinečné čtyři desítky!

Fotogalerie
13 fotografií
 

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva