Samozřejmě je to velká změna v tom, že Ríša už někdy tancoval. Myslím si, že ne vždy je to výhoda. Protože on má naučené určité věci z baletu, takže ho to trochu víc přeučuju,“ přiznala Blesk.cz Jana Zelenková.

Naopak jako výhodu vidí to, že Richard Genzer občas přijde s nějakým originálním nápadem do choreografie. Například v minulém kole se podílel na tématice jejich vystoupení.

Jako bývalý tanečník si Genzer sebou nese také mnoho zranění, což ho na tréninku dost omezuje. „Určitě má nějaká omezení. Třeba rameno, kterému říká tenisové rameno. Má ho několikrát operované, takže když ho trochu víc namáháme, řekne ‚Stop! Už mě zase bolí rameno‘  a nemůžeme pokračovat dál,“ práskla na Geňu tanečnice.

Na tréninky chodí vždy se skvělou náladou a snaží se trénovat na sto procent. Kvůli pozdějšímu nástupu má na všechno méně času než ostatní tanečníci.

VIDEO: Taneční partnerka Richarda Genzera: Je to nevýhoda, že byl Geňa tanečník!

Video
Video se připravuje ...

Taneční partnerka Richarda Genzera: Je to nevýhoda, že byl Geňa tanečník! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva