Poté, co Tereza Kostková (42) ohlásila jméno populární herečky a jejího tanečníka, následoval dlouhý aplaus, během kterého snacha Šinkorové vyskočila na nohy a hlasitě jásala. A přestože sympatická tmavovláska jen stěží bojovala s emocemi, zachovala dekorum až do konce. „Tak trochu jsem se chvilku cítila jako sportovec, a myslím si, že správný sportovec musí umět prohrávat, aby příště mohl třeba zase vyhrát,“ prohlásila Šinkorová do mikrofonu pohnutým hlasem, a z pódia odešla s hlavou vztyčenou.

Na jevišti se po vysílání potkala jak s nevlastní dcerou Monikou Polákovou, díky které je Šinkorová dvojnásobnou babičkou, tak i se snachou. Obě ji objaly a utěšovaly, aby si z konce v taneční soutěži nic nedělala. To však v případě Šinkorové nehrozilo, její úsměv zářil na všechny strany. Zmínila se, že se už těší na zkoušení nové hry v divadle, a dokonce se nechala slyšet, že s o osm let mladším tanečním partnerem má už nabídky na další společné vystupování.

Mimochodem z vyřazení, se kterým podle svých vlastních slov tak trochu předem počítala, byla podle všeho natolik rozhozená, že si v neděli zapomněla doma mobilní telefon a odjela na zájezd bez něj. Po návratu na ni čekala záplava milých vzkazů a podpory. Ona sama pak ještě nahrála na Instagram fotku s Padevětem a doplnila ji o popisek: „Smutný úsměv, leč ve sportovním duchu!  Děkuji. P.S.: Jsem a budu dál váš velký fanoušek! Mí milí, držte si klobouky, poněvadž vás čeká faaakt náramná jízda! Vlastně ‚fičák‘!“

Fotogalerie
36 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva