Seriál Breaking Bad skončil velkým finále v září 2013, kdy byla odvysílána poslední epizoda páté řady. V únoru 2015 pak přišel prequel v podobě seriálu Better Call Saul, který se zaměřuje na příběh zkorumpovaného právníka Saula Goodmana, jehož bravurně ztvárňuje Bob Odenkirk (56).

Vzhledem k tomu, že se Better Call Saul odehrává ještě před Breaking Bad, vystupuje v něm hned několik dalších postav, které v původním seriálu zemřely. Pátá série je jistotou, není však jasné, kdy bude vysílána. Mimo ní se ze světa Breaking Bad dočkáme filmu.

S informací přišel web Hollywood Reporter. Na snímku pracuje tvůrce Breaking Bad a Better Call Saul Vince Gilligan. Není však jasné, zda půjde o televizní film, nebo jestli se objeví dokonce v kinech. Stejně tak není známo, zda se v něm objeví představitelé hlavních rolí z Breaking Bad.

Walter White v podání Bryana Cranstona (62) a Jesse Pinkman, kterého ztvárnil Aaron Paul (39), jsou přitom pro seriál ikonické postavy. Ani jedna z nich se však v Better Call Saul neobjevila, i když tvůrci oznámili, že se tak v budoucnu stane. Nový film se začne natáčet v Novém Mexiku tento měsíc.

Jak uvedl web, jeho název Greenbrier je buď pracovní, nebo krycí. Neočekává se, že se takto bude nakonec jmenovat. Hollywood Reporter také upozornil, že není jasné, zda půjde o pokračování Breaking Bad, nebo předkračování ve stylu Better Call Saul. Možné jsou totiž obě dvě varianty.

Jediné, co je známé, je zápletka. Greenbrier bude pojednávat o útěku uneseného muže a jeho cestě za svobodou. Hlavní hrdina tak může být někdo známý, ale stejně tak i nová postava. Tak jako tak, fanoušci jsou již teď natěšení. Kvalita Breaking Bad i Better Call Saul je totiž veliká.

Fotogalerie
66 fotografií