K velkému crossoveru seriálů z Arrowversu TV stanice CW dojde již potřetí. Superhrdinové se již v minulosti spojili, aby odvrátili invazi nepřátelské mimozemské rasy Dominatorů a zachránili alternativní Zemi-X před nacisty. Letos se však crossoveru nezúčastní postavy ze seriálu DC’s Legends of Tomorrow, který se v Arrowversu odehrává také.

Příběh rozdělený na tři díly se bude jmenovat Elseworlds a bude vysílán 9. 10. a 11. prosince. Jak název napovídá, odehrávat se bude v alternativních realitách, což není v Arrowversu nic neznámého. Víme, že se poprvé objeví Batwoman z Gothamu, kterou si zahraje herečka Ruby Rose (32). Netopýří žena se pak má objevit ve vlastním seriálu.

Co se v Elseworlds bude dít, poodhalil představitel Green Arrowa Stephen Amell (37) na Facebooku i Instagramu. Jeho lukostřelec si prohodí roli s Flashem, kterého hraje Grant Gustin (28). Amell je totiž na snímcích vidět ve Flashově červeném kostýmu, zatímco Gustin oblékl Green Arrowovu zelenou kápi a chopil se luku s šípy.

V crossoveru se také objeví původní Flash John Wesley Shipp (63), který rychlíka ztvárnil v TV seriálu z počátku 90. let. V novodobém zpracování Flashe hraje otce Barryho Allena i Flashe ze Země-3 Jaye Garricka. Po boku Supergirl se objeví i její bratranec Superman, kterého hraje Tyler Hoechlin (31). V Elseworlds bude mít černý kostým.

Fotogalerie
12 fotografií